Levertijd & verzendkosten

ProjectPapier.nl streeft ernaar alle bestellingen binnen twee werkdagen te versturen. We verzenden pakketjes binnen Nederland met PostNL. 

Tarieven verzending
Standaardpakket € 5,90
Bestelling boven € 65,00 gratis
Voor zendingen buiten Nederland graag contact opnemen over het tarief van de verzendkosten.

Het is mogelijk om de bestelling op te halen in Beverwijk. Vink tijdens het betaalproces bij verzenden ‘ophalen in Beverwijk’ aan en vergeet niet een telefoonnummer in te vullen bij de accountgegevens, zodat we een afspraak kunnen maken over het ophaaltijdstip. Er worden dan geen verzendkosten berekend.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U
krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Als wij een verkeerd artikel hebben gestuurd, ontvangt u de door u gemaakte retourzendkosten terug.

Stuur een e-mail met de reden van retournering:
[email protected]

Verzend het artikel in de originele verpakking naar:
Drukkerij Kortekaas Beverwijk BV
Montageweg 1
1948 PH Beverwijk

Door de aard van het product is het niet mogelijk om printables (digitale download)  te retourneren, te ruilen of te annuleren. Neem echter contact op met [email protected] als er problemen zijn met de bestelling of de download. De bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Ze mogen niet worden gedeeld, doorgestuurd of verkocht aan derden.

Mijn Wagen
Verlanglijst
Dichtbij Recent bekeken
Categorieën